En at sparre med hos Pia Stender

Én at sparre med

I de følgende fem uger sidder Susanne Louise Stühler på designerstolen i min nye, flotte turkise tegnestue. Sammen skal Susanne og jeg bane vejen for, at du på let vis kan få adgang til ekspertviden, frisk energi og bonustips. Jeg er top begejstret for at have Susanne hos mig, allerede efter kort tid kan jeg se et endnu større potentiale, i det jeg kan tilbyde dig. 

Jeg vil nu give ordet til Susanne.

Mit navn er Susanne Louise Stühler, jeg er 26 og uddannet cand.comm. i kommunikation og sundhedsfremme på Roskilde Universitet.

Som en del af min jagt efter fast arbejde, har jeg fået mulighed for at komme i virksomhedspraktik i 3Dimensioner. 

Jeg skal suge en masse brugbar viden til mig og hjælpe Pia Stender med at få realiseret nogle af de mange idéer, som står på whiteboardet. 

Her kan jeg sætte mine kompetencer, inden for projektledelse, kommunikationsplanlægning, online formidling og strategier, i spil. 

Jeg har en passion for foto, mode, design og arkitektur, med en forkærlighed for modernistisk arkitektur og indretning.

Sammenfattet går dette op i en højere enhed her på tegnestuen i form af relancering af  hjemmeside og nye CAD kursusmodeller for designere og arkitekter.

Tusind tak til Susanne.

Jeg er, allerede efter en uge, meget begejstret for samarbejdet, de professionelle faglige dialoger og den kreative sparring.

Jeg tror at det kan give jer, der følger med på bloggen og i de sociale medier, en hel ny oplevelse af en verden med 2D og 3D CAD. 

De bedste hilsner

Pia Stender